За туристи

Черноморското бижу на Балканите

Бургас и морето –вечна забава и много изненади за своите посетители и гости, ежегодишно и ежедневно. Веселба под звездното небе, насред златистите пясъци и прохладния летен бриз. Бургаски вечери и нощи изпълнени с много глъч и ведрина.

http://rezervaciq.com/бургас/ресторанти/тип/ресторанти

Град, който винаги има какво да ви предложи. Превърнал се във важен търговски, икономически и културен център, той примамва хиляди посетители, жадуващи за отдих, прохлада и забавление през горещите летни дни. Множество са кътчетата и китните местенца за отмора и разхлада, редица културно-историческите забележителности, съхранени автентични селища, а близостта до природните резервати го превръща в желано за разнообразна почивка курортно място. Тук, в Бургаския залив, недалеч от самият град се намира и единственият по рода си запазен от Средновековието островен манастир „Св. Анастасия“.

Разнообразието от фестивали, концерти и редица атракции ще ви въвлекат във атмосферата на един богат и величествен карнавал от веселие и разнообразие. Тук единствено може да се полюбувате на „Фестивал на пясъчните фигури“, който ще ви накара да се почувствате като Алиса в страната на чудесата – пред вас ще се открият чудновати пясъчни скулптори на замъци, човешки фигури и на анимационни герои, ще ви накара да се почувствате сякаш попадате в един приказен свят. Виж тук нашите предложения за заведение.

Наред с веселието и шума по крайбрежните улици, градът може да се похвали и с многообразието от заведения и ресторанти в Бургас, способни да удовлетворят всяко кулинарно желание. Великолепно и професионално приготвени специалитети от българската, а редица други национални кухни – сръбска скара, руски борш, италианско тирамису, гръцка мусака, тас кебап, или пък Авиньонско пиле – това само една малка част от превъзходните интернационални ястия, впечатляващи със своя вкус и аромат. Професионално и вежливо обслужване, настаняване и изпращане ви очаква в бургаските ресторанти. Приятна музика и уютна комфортна обстановка. И сред това многообразие от ресторанти и заведения, впечатления правят автентичните крайморски заведения в морски стил и интериор, с превъзходно меню от рибни ястия и морски деликатеси.

За наслада на душата, а не само на стомаха, тук преобладава голям асортимент и от примамващи и приветливи заведения в Бургас. Те приканват своите посетители да разпуснат сред морския или луксозен интериор, приятно музикално оформление, отпивайки разхлаждащи коктейли и да се насладят на вечерите изпълнени с много смях, танци и веселба.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!