Хотели

Хотел Роял Боровец

Информация за обекта
  • Хотел Роял Боровец
  • Адрес: к.к. Боровец, м. Широката поляна
  • Телефон: +359 876 55 00 10
  • E-mail: info@royal-borovets.com

Днешното ни художествено пътуване ще отведе скъпите читатели до дестинация Боровец. Готови ли сте за това пътешествие? Ще започнем със старото наименование на зимния  ни курорт Чамкория, съществувало до далечната 1942 година е, което в превод от Турски език означава борова гора. Към днешна дата дестинацията е световно известна и носи името Боровец, заради вечнозеления си ландшафт.

Ако планувате зимната си ваканция и се чудите къде да се насладите на снежна белота и домашен комфорт, то значи тази статия е точно за вас. Тръгвайки към дестинация Боровец е добре да знаете какви са текущите зимните условия и възможностите за настаняване в района. Места за престой разбира се не липсват, но искате да резервирате тризвезден хотел Боровец,  задължително ще трябва да го направите предварително.

Пистовата мрежа, с която се слави курортът е доста разнообразна и с огромна дължина. На разположението на български и чужди туристи са 70 километра ски трасета, които са винаги добре поддържани и достъпни. За удобство на спортуващите зимни спортове работят 12 лифта. След дългите часове прекарани по заснежените склонове всеки мечтае за гореща вана, удобно меко легло и засищаща всички сетива вечеря. Всичко това, в съчетание със спокойна атмосфера и спираща дъха гледката към величествена Рила ще откриете в тризвезден хотел Роял Боровец.

Независимо дали се нуждаете от икономична стая или просторен двуспален апартамент, Хотел Роял Боровец предлага голямо разнообразие, за да отговори адекватно на потребителското търсене. Разположен е в тиха гориста част от местността Широка поляна с разкриваща се гледка към северозападните рилски склонове. Удобството в стаите гарантира релаксираща почивка в удобно обзавеждане. А за тези, които трудно се отделят от офиса има организиран работен кът. Преимущество също е и големият ресторант на хотел Роял Боровец, който има вместимост от 100 души в своите зали и още до 60 на терасата. Страхотен избор за официални вечери, сватбени тържества и други официални поводи със своята професионална кухня и вкусни разнообразни блюда е тризвезден хотел Роял.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!