За туристи

Веселие и вкусна храна в слънчев Слънчев бярг

Малко кътче от рая, простиращо не другаде, а именно по българското Черноморие. Докоснато сякаш от ръка на художник, създадено за веселие и неспирна радост за всеки свои посетител, истинска наслада насред златисти пясъци и парещите слънчеви дни. Неспирен купон и живот, кипящ до зори. Елате, опитайте, вкусете от най-големите изкушения, заповядайте в слънчев и усмихнат Слънчев бряг. Полезна информация за курорта виж тук.

Курортът е вашето място за незабравима и неповторима почивка. Създаден за да превърне и най-смелите ви желания за весела почивка, той притежава всичко необходимо за да осъществи и най-смелите ви мечти. Многобройни и разнообразни са местата за отдих, изпълнени с всевъзможни удобства за вашият незабравим уикенд или весела почивка. И не само. Ако желаете да съчетаете своето бизнес пътуване с почивка и развлечение, тук отново е вашето място –хотели във всякакъв размер и интериор ще ви предложат всичко необходимо и за провеждане на вашите бизнес срещи и конференции. След това разбора се тук ще откриете всичко необходимо за да се разтоварите от напрежението и умората – басейни, джакузита, вани –и всякакви други глезотии за тялото и душата ви.

Изобилие от атракции и места за веселие. Слънчев бряг е един малък кът от рая, който е създаден за да ви изкуши и приласкае, за да превърне вашия уикенд или лятна почивка в забава, за да ви накара да се почувствате богове на българска земя. Батути, балони, парашути, и всевъзможни водни приключения с водни колела, с водни пързалки, банани, джетове, кораби. Всичко това е на ваше разположение. Всичко това е създадено за вашето неповторимо настроение, за вашето незабравимо приключение.

Като едни бисерни мъниста, пленяващи и примамващи своите посетители са и заведенията и ресторантите в Слънчев бряг. Богато и разнообразно меню от специалитети от националната ни и редица чуждестранни кухни –френска, немска, гръцка, италианска, испанска, китайска, арабска и др, както и великолепно приготвени рибни и морски деликатеси, поднесени по превъзходен начин. Екип от професионалисти ще се погрижат за вашето незабравимо изживяване тук. А най-прелетни си остават заведенията и ресторантите по крайбрежието, истински очарователни в своя морски стил, с приятна мелодична музика. Тук, в тези заведения купонът започва призори и приключва призори. Неспирна забава под звездното небе в ритъма на модерните денс парчета.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!