За туристи

Заповядайте в курорта на веселието – Слънчев бряг

Море, плаж, вълни и партита до зори, и къде може да откриете това- разбира се че в слънчевият Слънчев бряг. Вашето място за неповторима, незабравима почивка. Средище на хиляди туристи, желаещи да се докоснат до всичките изкушения и забавления, които предоставя курортът.

Елате, докоснете се до това приказно местенце, създадено за да ви въвлече във весели и шумни вечери и дни. Тук животът кипи до зори, тук неспирен е купонът. Парещи летни дни и прохладни летни вечери, морски бриз, крайбрежни алеи, изпълнени с мирис на море, със звуци на чайки и морски мелодии. Безгрижно лято под топлите слънчеви лъчи. Чист, мек и ситен златист пясък, със синьо-зелени вълни и много морски мечти ви очакват тук.

Богата е палитрата от места за отдих и почивка. Малки и големи хотели, с различно разположение, с разнообразни екстри и удобства. Тук можете както да си отпочинете след целият този жизнерадостен ритъм на курорта, така и да опитате от всички глезотии, които могат да ви предложат- сауни, джакузита, басейни, фитнес. Хотелите разполагат и със зали за конференции и по този начин предразполагат за посещение както през лятото (за вашата ваканция), така и през по-студените месеци, като можете да съчетаете вашата бизнес среща с почивка и развлечение.

Всяко кътче тук е едно малко бижу, което ще ви предложи винаги нещо примамващо, нещо, което ще ви накара да се върнете тук отново и отново. Нека не забравяме и неповторимите  заведения в Слънчев бряг, които също допринасят за този неповторим негов образ. Тук можете да опитате от както от традиционните български ястия, така и от всевъзможни специалитети от френската, немската, италианската, мексиканската, китайска, японска, гръцка и редица други кухни, приготвени поднесени по великолепен начин, подходящо съчетани със любимото охладено питие, те ще доставят неповторима наслада за вашата душа.

Сладко похапнали и весело пийнали, сега е моментът да опитате и нощният живот в заведенията в Слънчев бряг. И отново неспирен купон сред ритъма на съвременни денс парчета, сред златистите пясъци по крайбрежието на плажа или пък в изискан и модерен стил на големите и съвременно оборудвани сгради. Песни, танци и веселба- заповядайте в курорта на веселието –Слънчев бряг.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!