Хотели

Самостоятелни стаи Българка – Рибарица

Насред омайна красота на планина, река и зеленина от природата се намира малко, красиво селце сгушени в полите на Балкана. Това място предлага вълнуващи моменти, придружени от тиха, спокойна и приятелска обстановка. За отсядане на това място могат да се наемат стаи в хотели, вили за гости и къщи. Тук е и самостоятелни стаи Българка. Разположено на самия вход на Тетевен, само на 80 км. от Плевен и на 125 км. от столицата, около подножието на Стара планина.

На това място, освен уютно настаняване и наемане на стаи, гостите могат да се порадват на лукса от голямо дворно място, басейн, барбекю, паркинг в двора, кладенец за добиване на подземна чиста вода, локално парно и изглед към планината.

Всяко от помещенията на самостоятелни стаи „Българка”е обзаведено модерно и създава домашна обстановка за всеки обичащ комфорта.

Самостоятелни стаи „Българка“ е помислила за доброто настроение и на най-малките като им предлага детски кът, люлки, басейн, хамак и пързалка.

В околността на вилната зона се намират еко пътеки и водопади в Тетевен, Гложенския манастир, пещера „Съева дупка”, Кърваво кладенче на Бенковски.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!